Fartyg Helikopter Arrangemang Priser Kontakt Hem
 

Meny:

» Klassiska snittar
» Coctail Bufféer
» Meny Zacco Boss II
» Temabufféer

» Dryck

 

 

 

COCKTAIL-TEMABUFFÈER
Snacks-Tilltugg


Louisiana-tema:

Blackened chicken-marinerad kyckling på spett som sotas
Corn muffins-muffins gjorda på majsmjöl med majs & chilifyllning
Black tiger på spett med Louisiana hot sauce-cajunkryddade jätteräkor
Roast beef finger sandwich-smördegspaket med stekt svamp

Medelhavs-tema

Auberginrulle med proscuttio och tapenade-ungsbakad aubergin som rullas med fyllning av lufttorkad skinka och olivröra.
Peccorioost på foccacia med apelsinblomshonung-sötma & sälta
Kycklingspett med salvia och parmesan-örtrik
Lammspett med rosmarin och chévre- lammkebab ( lammfärs )
Tomat & mozzarellaspett med basilika- minnen från Italien

Asiatiskt-tema:

Limegrillade green shells- grillade jättemusslor
Grön curry-rostade kycklingspett- heta
Vårrullar med sweet chilli- sötsur grönsaksfyllning
Satayspett med jordnötssås- på fläskkött
Sesamrostade grönsaksspett- säsongens grönsaker marineras & rullas i sesamfrön

Svensk-skärgårdstema:

Böcklingmousse på kavring- len & krämig
Gubbröra på potatisskiva- sälta
Inlagd stekt strömming på kaviarknäcke- klassiker
Rökt lammfiol med ägg & pepparrotscrème i tunnbröd- starkt
Råbiff med kapris & rödbeta- steak tartare


189:- / person exklusive moms

 

 

Bokning | Tel: +46 (0)70-750 02 00 | E-post: marianne@onsea.se