Fartyg Helikopter Arrangemang Priser Kontakt Hem
 

Meny:

» CANAPÉER
» MENY ZACCO BOSS II
» TEMABUFFÉR
» DRYCK

  Meny på PDF

 

 

 

MENY ZACCO BOSS II

 

Lunchrätter

Kall inkokt lax med sauce verts syltade grönsaker och kokt färskpotatis 150:-

Hemrimmad norsk lax med dillstuvad potatis och sommarsallad med parmesan 175:-

Unggriskarré med sugersnaps, smålök, rosmarisky samt rostad potatis 160:-

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, rårörda lingon och skirat smör 160:-

Ceasarsallad med kyckling, bacon, brödkrutonger och parmesanost (vegetariskt alt.) 150:-

Arborio risotto med Karl Johan svamp och basilikapesto 145 :-

Sommarsallad serveras till alla rätter

Förrätter

Farfars currysill, örtgravad strömming och Dagmars inlagda sill, lagrad ost, Solmarka skärgårdsknäcke och smör. Serveras med kokt färskpotatis 85:-

Kall peppar och enbärsrökt Vånölax med örtsås smaksatt med aceto balsamico, serveras med fänkålsdill och ärtskottssallad med sparrisknoppar 95:-

Färsk sparris med Kalixlöjrom, gräslöks crème fraîche och späda mangoldskott, serveras med senapsdressing 110:-

Osttartlette på rågbröd med crème fraîche, gräslök samt rökt reninnanlår 105:- 


Varmrätter

Kycklingbröst från Knäred med rostad vitlöksås, rostade svartrötter, sugersnaps, smålök, paprika och potatispuré smaksatt med vitlök och basilika 170:-

Halstrad Mälargös med rödvinssås, vitvins bräserad fänkål, sugersnaps samt kokt
rattepotatis med dill 195:-

Kronhjortsfilé med Genevergräddsås, äppeltärningar, lättsockrade tranbär. Serveras med säsongens grönsaker och rostad mandelpotatis 225:-

Norsk fjordlaxtimbal med kräftsås smaksatt med ingefära och Sauternes vin. Serveras med julienngrönsaker, kräftstjärtar samt kokt färsk potatis 185:-

 

Desserter

Rabarbercomsummé med vit chokladmousse, rostade pistagenötter samt färska jordgubbar 105:-

Mascarponecrème smaksatt med Valrhonachoklad och apelsinblomshonung. Serveras med färska jordgubbar och krossad mandelskorpa 85:-

Vaniljpannacotta med apelsin och jordgubbssås smaksatt med granatäpple 75:-

Hemgjord vaniljglass med färska jordgubbar 65:-

Chokladtryffel 25:-

Ostbricka som innehåller följande:

Riblichon (röd kittelost), Cobulommeers (vit mögelost), St: Mourin (sotad getost). Serveras med rökta mandlar, rädisor, blekselleri, nybakat bröd och Solmarka skärgårdsknäcke och hemgjord chutney
99:- / person

 

Samtliga priser är exklusive moms

Vi har även exklusiva festmenyer som tillreds av kock ombord.
Vid förfrågan begär våran kockmeny.


 

Skärgårdscharter | Tfn: 08-702 12 60 | E-post: marianne@charmcharter.se