Fartyg Helikopter Arrangemang Priser Kontakt Hem
 

Meny:

» CANAPÉER
» MENY ZACCO BOSS II
» TEMABUFFÉR
» DRYCK

  Meny på PDF

 

 

 

MENY ZACCO BOSS II

 

Lunchrätter

Kall inkokt lax med sauce verts syltade grönsaker och kokt färskpotatis 280:-

Hemrimmad norsk lax med dillstuvad potatis och sommarsallad med parmesan 290:-

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, rårörda lingon och skirat smör 280:-

Ceasarsallad med kyckling, bacon, brödkrutonger och parmesanost (vegetariskt alt.) 270:-

Sommarsallad serveras till alla rätter

Förrätter

Farfars currysill, örtgravad strömming och Dagmars inlagda sill, lagrad ost, Solmarka skärgårdsknäcke och smör. Serveras med kokt färskpotatis 160:-

Färsk sparris med Kalixlöjrom, gräslöks crème fraîche och späda mangoldskott, serveras med senapsdressing 185:-


Varmrätter

Halstrad Mälargös med rödvinssås, vitvins bräserad fänkål, sugersnaps samt kokt
rattepotatis med dill 320:-

Kronhjortsfilé med Genevergräddsås, äppeltärningar, lättsockrade tranbär. Serveras med säsongens grönsaker och rostad mandelpotatis 365:-

Norsk fjordlaxtimbal med kräftsås smaksatt med ingefära och Sauternes vin. Serveras med julienngrönsaker, kräftstjärtar samt kokt färsk potatis 185:-

 

Desserter

Vaniljpannacotta med apelsin och jordgubbssås smaksatt med granatäpple 140:-

Hemgjord vaniljglass med färska jordgubbar 125:-

Chokladtryffel 35:-

Ostbricka som innehåller följande:

 

Samtliga priser är exklusive moms

Vi har även exklusiva festmenyer som tillreds av kock ombord.
Vid förfrågan begär våran kockmeny.


 

Bokning | Tel: +46 (0)70-750 02 00 | E-post: marianne@onsea.se